Annons

Gotlandshem får ny entré

Visby Under sommaren bygger Gotlandshem om sitt huvudkontor i Visby. Tanken är bland annat att skapa en ny och bättre kundmottagning för hyresgästerna.

Hyresvärden har sitt kontor i stadsdelen Gråbo i Visby och under sommaren kommer byggnaden att genomgå en invändig ombyggnation och renovering. Det handlar framför allt om att förändra receptionen samt att skapa några fler kontorsrum av ett fikarum.

– Vi gör en satsning på en ny kundmottagning vid receptionen. Där kommer det att skapas ett antal rum där man kan sätta sig ner och diskutera enskilt med hyresgästerna. Det kommer att bli ett riktigt lyft, säger Arild Kleven, marknadschef på Gotlandshem.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Från och med måndag kommer huvudingången att flyttas till en tillfällig ingång på ena gaveln. Enligt bolaget kommer det finnas hänvisning på plats till den nya entrén under den tid arbetet pågår.

– Förhoppningen är att allt kommer vara klart till andra halvan av augusti, säger Arild Kleven.

Annons
Läs också Gotlandshem krävde 17,53 procent i hyreshöjning – fick 5,6 procent Kraschlandning för hyresförhandlingarna på Gotland: "Skulle leda till katastrof" Barbro protesterar mot 17 procents hyreshöjning: "Jag kan tvingas flytta" Gotlandshem vill riva 148 hyresrätter – oroligt läge för hyresgästerna Allt fler värdar kräver saftig hyreshöjning – Gotlandshem vill höja med 9,95 procent

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.