Annons

Granne sov på balkong för att slippa störande granne

Helsingborg Två hyresgäster i Helsingborg ska ha stört en granne så pass mycket att hon fick lägga sig på balkongen för att sova. Nu måste hyresgästerna flytta.
Foto: Pixabay

Hyresgästerna hyr två rum och kök på 65 kvadratmeter. Enligt grannarna ska hyresgästerna uppträtt störande vid ett flertal tillfällen. Klagomålen rör bankande, dånande, skrik, vrål och föremål ska ha kastats ner från balkongen och hamnat på ett inglasat tak. Hyresvärden har skickat varningar till hyresgästerna och då det inte hjälpte sades dem upp. Hyresgästerna har dock vägrat att flytta och parterna fick göra upp i hyresnämnden.

Hyresgästerna säger sig inte känna till de påstådda störningarna och menar att det är ett lyhört hus och svårt att identifiera exakt var störningarna uppstått. Efter en diskussion i hyresnämnden uppger både hyresgästerna och hyresvärden att bevisläget är oklart angående de påstådda störningarna. Förhandlingen resulterade i att hyresgästerna flyttar frivilligt senaste den 1 mars 2018.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Malen invaderar Julias hem – värden väntar på att den ska försvinna av sig själv Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Skrik och hot i brevinkastet kostar mannen 55 000 kronor Sena hyror och fängelsevistelse – får inte ta över död mammas lägenhet Trängde sig in hos grannkvinnan – togs i kragen och blev utkastad

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.