HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hallstahem lottar ut presentkort

Hallstahammar Varje vecka fram till midsommar lottar Hallstahem ut presentkort till slumpvis utvalda hyresgäster. Lotteriet är ett sätt att underlätta för hyresgäster i coronatider och att uppmärksamma att bolaget fyller år.
Foto: Monika Steczkó
Hallstahem stöttar hyresgäster och lokala företagare i ett lotteri som pågår fram till midsommar.

Hallstahammars kommunala bostadsbolag Hallstahem fyller 75 år i år. Firandet på friluftsområdet ÅsbySkantzen den 13 juni är inställt på grund av coronaepidemin. I stället väljer bostadsbolaget att fira med ett lotteri för hyresgästerna, där alla har chans att vinna. Hallstahem har köpt in en mängd presentkort som föreningen Vi i Hallsta tagit fram för att gynna näringslivet lokalt. Varje vecka från och med denna och fram till midsommar vinner två slumpvis utvalda hyresgäster varsitt presentkort på 1 500 kronor. Veckan före midsommar dras en vinnare som får 75 procents rabatt på en månadshyra.

– Lotteriet blir ett sätt för oss stötta några av våra hyresgäster i en allmänt tuffare tid nu i och med coronaviruset, säger Ulf Magnusson, vd för Hallstahem, i ett uttalande.

Läs ocksåSå umgås grannarna i coronatider

Sedan tidigare har Hallstahem tagit beslut om att stötta de lokalhyresgäster som omfattas av regeringens krispaket, och ge dem halverad månadshyra under tre månader.

Läs också Missnöjda hyresgäster i Torshälla slapp inte hyreshöjning Lättare för unga i Västmanland att få bostad Coronakrisen anges som skäl för utdelning från allmännyttan Drygt 9 000 hushåll i Uppsala bor fel

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.