Annons

Hallstahem lottar ut presentkort

Hallstahammar Varje vecka fram till midsommar lottar Hallstahem ut presentkort till slumpvis utvalda hyresgäster. Lotteriet är ett sätt att underlätta för hyresgäster i coronatider och att uppmärksamma att bolaget fyller år.
Foto: Monika Steczkó
Hallstahem stöttar hyresgäster och lokala företagare i ett lotteri som pågår fram till midsommar.

Hallstahammars kommunala bostadsbolag Hallstahem fyller 75 år i år. Firandet på friluftsområdet ÅsbySkantzen den 13 juni är inställt på grund av coronaepidemin. I stället väljer bostadsbolaget att fira med ett lotteri för hyresgästerna, där alla har chans att vinna. Hallstahem har köpt in en mängd presentkort som föreningen Vi i Hallsta tagit fram för att gynna näringslivet lokalt. Varje vecka från och med denna och fram till midsommar vinner två slumpvis utvalda hyresgäster varsitt presentkort på 1 500 kronor. Veckan före midsommar dras en vinnare som får 75 procents rabatt på en månadshyra.

– Lotteriet blir ett sätt för oss stötta några av våra hyresgäster i en allmänt tuffare tid nu i och med coronaviruset, säger Ulf Magnusson, vd för Hallstahem, i ett uttalande.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Sedan tidigare har Hallstahem tagit beslut om att stötta de lokalhyresgäster som omfattas av regeringens krispaket, och ge dem halverad månadshyra under tre månader.

Annons
Läs också Varannan värd skickar sena hyror direkt till inkasso – Amanda fick anstånd och klarade sig Barbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen" Hyresgäst fick ingen hyresavi på flera år – nu blir hon vräkt för obetalda hyror När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.