Annons

Han blir ny regionchef

Blekinge Hyresgästföreningen i Sydost får en ny regionchef. Tony Lönn, i dag personalchef, går nu in tillfälligt och tar över rollen.
Foto: Hyresgästföreningen
Tony Lönn blir tillförordnad regionchef i Sydost.

Tony Lönn har arbetat i Hyresgästföreningen sedan drygt tjugo år med olika arbetsuppgifter. I rollen som regionchef i Sydost får han nu ansvar för drygt 100 anställda och 1 100 förtroendevalda i Östergötland, Gotland, Blekinge, Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län.

”Jag är glad för att en person med så bred erfarenhet har antagit utmaningen att vara regionchef”, skriver förbundschef Jan Johnsson i ett pressmeddelande. 

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Orsaken till chefsbytet är att den ordinarie regionchefen Inger Tenggren är sjukskriven. Tanken är att Tony Lönn ska ha uppdraget som tillförordnad regionchef fram till dess att hon är tillbaka i tjänst.

– Det känns roligt och stimulerande med ett sånt här uppdrag. Jag hoppas medlemmar och anställda ska känna att vi nu fortsätter med det utvecklingsarbete som inletts sedan tidigare, säger Tony Lönn.

Annons
Läs också Bäst i hela landet – medlemmarna ökar i rekordfart Inger Borg vald till ordförande – föreningsdialoger skapade det förtroende som krävdes Regionens medlemstapp ska fixas vid dörren Allt fler strider när hyran ska höjas: "Konfliktnivån har ökat" Ny regionordförande lämnar sina uppdrag

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.