Annons

Här regnar det in i trapphuset på sjätte våningen

Ängelholm När Ingela Andersen gick ut i trappen på sjätte våningen fick hon väja. Regnvatten flödade ner från taket.

Det var på sent på söndagskvällen och det regnade kraftig i Ängelholm när Ingela Andersens trapp översvämmades av regnvatten. Enligt Ingela Andersen var det inte första gången som det regnade in – utan femte. Denna gång filmade hon.
– Jag gick ut i trappen och då hörde jag skvalpandet. Efteråt var det bara att torka upp, säger Ingela Andersen.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar
Ingela Andersen.

Enligt henne har det under två års tid regnat in när det har regnat kraftigt ute. Filmen hon tog på söndagskvällen har hon nu skickat till kommunens miljökontor.

Annons

Också andra hyresgäster drabbas under skyfallen i huset i Ängelholm och de har påpekat detta för hyresvärden flera gånger men inget har hänt.

Till Helsingborgs Dagblad förklarar hyresvärden Bogripen att det på hustaket finns en golvbrunn som ska ta emot regnvattnet och leda det vidare genom huset ut till dagvattnet. Stopp i röret har gjort att vatten har tryckts upp i fläktrummet och runnit ner till underliggande våningsplan.

Läs ocksåSpelmissbruk ingen ursäkt – familj vräks

Annons

På måndagen spolades rören.
– Så nu är det bara att hålla tummarna att det inte händer igen, konstaterar Ingela Andersen.

Läs också Öbo leasade ut mer trappstädning – "Det såg helt enkelt för jävligt ut" Äntligen post i brevlådan – men det tog nio månader Riskerar vräkning för att han matar fåglar: ”Jag behöver någon att bry mig om” Över två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.