Annons

Hopp, prat och mat

Gävleborg Det växlande vädret har ställt till det för festarrangörerna i juni. Men korv och hoppborg är säkra kort!
Blött men roligt ändå tyckte barnen i Fruns hage på Söder i Gävle. Foto: AMELIE OTHÉN , Hoppborgen var en favorit i Kastsjö. Foto: AMELIE OTHÉN

I Kastsjö i Gävle har hyresgästföreningen slutit boinflytandeavtal med privatvärden Din Bostad och tack vare det var det fest i helgen. Hoppborg, ballonger och korv gladde de unga. Fika, prat och en utställning som hembygdsföreningen gjort med bilder från Bomhus förr, roade de äldre.

Hyresgästföreningen på Fruns hage på Söder i Gävle hade otur med vädret, det regnade på ballonger och tält. Men barnen kom ändå och grillarna gick för högtryck.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

I Ljusdal började det med regn och slutade med sol när många hyresgäster kom till Gärdeåsen på tisdagskvällen. Tipspromenad, diskussioner, grillat och musik stod på programmet.

Annons

Och festerna kommer att fortsätta under resten av sommaren berättar verksamhetsutvecklare Amelie Othén på Hyresgästföreningen i Gävle:

– Det kommer att bli många lokala arrangemang i bostadsområdena i sommar. Allt är inte färdigplanerat men vi har fått extra medel från de miljoner som avsatts till kommunerna för att göra gratisaktiviteter. Kommunföreningen i Gävle-Ockelbo-Älvkarleby kommer också att finnas med både på Ockelbo marknad i juli och på Pride i Gävle i augusti.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.