HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyran klar för Wennergrens

Hjo Nu är hyrorna klara hos det privata bolaget Wennergrens. Det blir en retroaktiv höjning från 1 april med 0,85 procent.

Wennergrens, som har fastigheter i Hjo, Tibro, Karlsborg och Skövde, har nu fått ny hyra för i år. Det blir en retroaktiv höjning från 1 april med 0,85 procent. Det är en generell höjning som gäller alla bolagets lägenheter, oavsett ort och läge, med några få undantag. Sifran är en uppgörelse mellan Fastighetsägarna GFR och Hyresgästföreningen region BohusÄlvsborg-Skaraborg. 

Hyreshöjningarna har varit låga i år och höjningen hos Wennergrens placerar sig ovanför snittet bland de kommunala värdarna som just nu ligger på 0,62 procent i hela landet.

Läs ocksåObebyggd tomt väcker frågor

I Västra Götaland är det Töreboda som stått för den högsta höjningen hittills med 1,65 procent. Lägst höjning i regionen har hyresgästerna hos Tibrobyggen fått, där förhandlingen slutade på 0,35 procent.

Se hela listan för färdiga uppgörelser i Västra Götaland här.

Läs också Förbo vill höja hyrorna Högre höjning i Bergsjön Nya hyror klara för Robert Dicksons stiftelse Ny hyra hos Holger Blomstrand

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.