Annons

Hyrde ut grannens förråd till kompis

Halmstad Kvinnan snodde grannens förråd och hyrde ut det. Och det är bara en omständighet som skrämmer grannarna. Nu vill värden vräka henne.

Enligt handlingarna som har lämnats in till hyresnämnden har något gått väldigt snett för den unga kvinnan. På senare tid har det handlat om misshandel, droger, rattfylla, fester, bråk och polisen har larmats till hennes lägenhet i Halmstad flera gånger. Grannarna är rädda och många vill flytta.

Vid ett tillfälle upptäckte en granne ett lås på sitt förråd och det visade sig sedan, enligt värden, att kvinnan hyrde ut förrådet till någon som sov där.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Värden har pratat med kvinnan, i brev vädjat att hon börjar ta hänsyn och har skickat en skriftlig varning men ingenting har hjälpt. I slutet av förra året sades kvinnan upp. För att kunna vräka henne drivs nu saken till hyresnämnden. Förhandlingar hålls i veckan i hyresnämnden i Göteborg.

Annons
Läs också Hundar skällde konstant – men slarvet med hyran gjorde att pappa och tre barn vräks Skjutning i lägenhet – hyresgäst med bostad i Frankrike sägs upp Godsägarna krävde dubblerad hyra i nämnden: "Ville veta var taket går" Kommunen grep in – unikt undantag från uthyrningsregler när Leksandsbo fick ny bostad Ovanligt beslut: Hyrde ut utan tillåtelse - får ändå bo kvar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.