HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Hyrde ut grannens förråd till kompis

Halmstad Kvinnan snodde grannens förråd och hyrde ut det. Och det är bara en omständighet som skrämmer grannarna. Nu vill värden vräka henne.

Enligt handlingarna som har lämnats in till hyresnämnden har något gått väldigt snett för den unga kvinnan. På senare tid har det handlat om misshandel, droger, rattfylla, fester, bråk och polisen har larmats till hennes lägenhet i Halmstad flera gånger. Grannarna är rädda och många vill flytta.

Vid ett tillfälle upptäckte en granne ett lås på sitt förråd och det visade sig sedan, enligt värden, att kvinnan hyrde ut förrådet till någon som sov där.

Annons
Läs ocksåÖver två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite

Värden har pratat med kvinnan, i brev vädjat att hon börjar ta hänsyn och har skickat en skriftlig varning men ingenting har hjälpt. I slutet av förra året sades kvinnan upp. För att kunna vräka henne drivs nu saken till hyresnämnden. Förhandlingar hålls i veckan i hyresnämnden i Göteborg.

Annons
Läs också Röker trots förbud – nu vill värden vräka hyresgästen Hyresråd döms för olaga förföljelse – skickade bild på kniv till ex-sambo Misstag när hyresgästerna fick betala elen – Gunnar tog kampen: "Besviken" Grannar slog larm om brandlukt – nu vill hyresvärden vräka hyresgästen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.