HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäst i Helsingborg hotar att slå barn

Helsingborg En aggressiv hyresgäst i Helsingborg hotar både grannar och bostadsbolagets personal. Mannen ska dessutom ha uppgett att han ska slå barnen på gården. Värden har vänt sig till hyresnämnden för att få bort mannen från hyreshuset.
Foto: Gry Ellebjerg
Hyresgästen i Helsingborg ska enligt hyresvärden bland annat ha hotat att slå barnen på gården.

I december fick hyresvärden i Helsingborg nog och avslutade hyresgästens kontrakt. Enligt de handlingar som har lämnats in till hyresnämnden i Malmö sägs mannen upp på grund av att han har uppträtt hotfullt både mot hyresvärdens personal samt mot sina grannar. Grannarna har även klagat på att det luktar cannabis från hyresgästens lägenhet.

Enligt hyresvärden har mannen varit mycket aggressiv och har bland annat sagt att han ”ska slå sönder barnen på gården”. Han ska även ha uppgett att hans grannar inte vet hur man slänger sopor och att han därför ska ”slå blattarna på huvudet om han möter dem i soprummet”. Enligt hyresvärden har mannen själv berättat att han medvetet slänger skräp i fastigheten för att bostadsbolagets personal ska tvingas att städa efter honom.

Läs också25 miljoner plockas ur Helsingborgshem – årligen

Trots att mannens kontrakt avslutades redan i december har hyresgästen inte flyttat från bostaden. Bostadsbolaget har därför vänt sig till hyresnämnden. På grund av den hotfulla situationen har värden bett nämnden om en skyndsam handläggning.

Läs också Sades upp efter svartuthyrning - men hyresgästen ger inte upp 98 procent får tillbaka överhyra - Margarita är en av dem som tog striden och vann Vädjade om en andra chans men förlorar lägenheten Värden ville avhysa - men uppsägning får bakläxa

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.