Annons

Hyresgäst kastade saker från lägenhet – blir uppsagd

Landskrona Både brandkår och polis ryckte ut när hyresgästen i Landskrona kastade saker från sin lägenhet. Enligt hyresvärden, som vill att mannen flyttar, är det inte första gången mannen stör sina grannar. 
Foto: Pixabay
Grannarna i hyreshuset uppger att de är rädda för 30-åringen och hans vänner. Enligt hyresvärden är mannens bekanta ofta påverkade när de är på besök. Även hyresgästen ska ha varit okontaktbar och orsakat skador i och kring sin bostad.

De tre första veckorna i februari blev den privata värden i Landskrona kontaktad fem gånger av upprörda hyresgäster. Samtliga klagomål rörde en man i 30-årsåldern. Enligt de handlingar som har lämnats in till hyresnämnden i Malmö känner grannarna en stor oro på grund av mannen och hans vänners beteende.

Hyresvärden uppger att 30-åringens vänner ofta är påverkade och att ljudnivån i bostaden är hög. Dessutom parkerar mannens gäster sina cyklar inne i fastigheten vilket är strikt förbjudet.

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

En natt i slutet av februari var det extra stökigt i fastigheten. Hyresvärden uppger att både polis och brandkår tillkallades på grund av att mannen kastade ut saker från sin lägenhet. Hyresgästen själv ska ha varit okontaktbar och orsakade under natten skadegörelse både inuti och utanför fastigheten.

Två dagar efter polisens besök valde hyresvärden att kontakta hyresnämnden eftersom de vill att mannen flyttar från adressen. I slutet av april möts parterna i hyresnämnden.

Annons
Läs också Kvinna i sexrummare vräks - har 90 000 kronor i hyresskuld Hyresgäster dras till domstol när värdar strandar hyresförhandlingar Här är det dyrast att bli vräkt – stora skillnader i Kronofogdens flyttnota: "Orimligt!" Tog 7 000 kronor i hyra för ett rum – nu krävs värden på 59 000 kronor Attackerade granne med kniv – blir av med lägenheten: "Då åker man ut"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.