HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäst kastade saker från lägenhet – blir uppsagd

Landskrona Både brandkår och polis ryckte ut när hyresgästen i Landskrona kastade saker från sin lägenhet. Enligt hyresvärden, som vill att mannen flyttar, är det inte första gången mannen stör sina grannar. 
Foto: Pixabay
Grannarna i hyreshuset uppger att de är rädda för 30-åringen och hans vänner. Enligt hyresvärden är mannens bekanta ofta påverkade när de är på besök. Även hyresgästen ska ha varit okontaktbar och orsakat skador i och kring sin bostad.

De tre första veckorna i februari blev den privata värden i Landskrona kontaktad fem gånger av upprörda hyresgäster. Samtliga klagomål rörde en man i 30-årsåldern. Enligt de handlingar som har lämnats in till hyresnämnden i Malmö känner grannarna en stor oro på grund av mannen och hans vänners beteende.

Hyresvärden uppger att 30-åringens vänner ofta är påverkade och att ljudnivån i bostaden är hög. Dessutom parkerar mannens gäster sina cyklar inne i fastigheten vilket är strikt förbjudet.

Läs ocksåFortsatta bråk kan leda till uppsägning

En natt i slutet av februari var det extra stökigt i fastigheten. Hyresvärden uppger att både polis och brandkår tillkallades på grund av att mannen kastade ut saker från sin lägenhet. Hyresgästen själv ska ha varit okontaktbar och orsakade under natten skadegörelse både inuti och utanför fastigheten.

Två dagar efter polisens besök valde hyresvärden att kontakta hyresnämnden eftersom de vill att mannen flyttar från adressen. I slutet av april möts parterna i hyresnämnden.

Läs också Får hyra ut bostadsrätt trots protester – på grund av corona Fönsterkross i hela trappan – nu vill värden få ut hyresgäst Skrek ut sitt hat och önskade livet ur grannens barn – nu vräks hon Hyra lägenhet "för att koppla av” inte skäl nog för att få behålla den

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.