HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäst i Svalöv krossade tre fönster under ett dygn

Svalöv Under ett dygn i somras ryckte polisen ut tre gånger till en hyresgäst i Svalövs kommun. Vid samtliga tillfällen hade fönsterrutor i bostaden krossats. Nu har den privata värden sagt upp hyreskontraktet.
Ett krossat fönster
Foto: Pixabay
Under ett dygn kallades polisen till hyresrätten i Svalövs kommun. Vid samtliga tillfällen hade fönsterrutor i bostaden krossats. Fönstret på bilden har inget med händelsen att göra.

Enligt de polisanmälningar som hyresvärden har skickat in till hyresnämnden i Malmö var besöken till hyresrätten i Svalöv täta under ett dygn i augusti. Vid tre tillfällen blev polisen kontaktad på grund av högljudda bråk i bostaden.

Vid samtliga tillfällen hade stora glasrutor i bostaden krossats. Vid ett av tillfällena togs även en man, som misstänktes vara narkotikapåverkad, med till polisstationen för förhör.

Läs ocksåFortsatta bråk kan leda till uppsägning

På grund av de krossade rutorna samt klagomål från grannar om högljudda fester och en stökig tomt har hyresvärden sagt upp hyreskontraktet. Eftersom personerna på adressen inte flyttar självmant möts parterna i hyresnämnden.

Läs också Får hyra ut bostadsrätt trots protester – på grund av corona Fönsterkross i hela trappan – nu vill värden få ut hyresgäst Naken hyresgäst skrämmer grannbarnen – riskerar kontraktet Skrek ut sitt hat och önskade livet ur grannens barn – nu vräks hon

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.