Annons

Hyresgäst urinerade i trapphuset – sägs upp

Ängelholm Hyresgästen i Ängelholm urinerade i trapphuset, missköter sin lägenhet och betalar inte räkningar. Nu har värden valt att avsluta hyreskontraktet.
Foto: Gustaf Görfelt
Enligt hyresvärden har mannen i Ängelholm urinerat i trapphuset. Men det är inte bara trapphuset som luktar illa. Hyresvärden uppger att mannens lägenhet är misskött och luktar sopor. Fotot är taget vid ett annat tillfälle.

Klagomålen mot hyresgästen i Ängelholm är flera. Enligt de handlingar som värden har skickat in till hyresnämnden i Malmö ska hyresgästen bland annat ha urinerat i trapphuset. Men det är inte bara trapphuset som luktar illa utan även bostaden.

Hyresvärden uppger att det luktar sopor från mannens lägenhet samt att hyresgästen, som inte har möjlighet att städa själv, vägrar att anlita hemhjälp. Dessutom saknar lägenheten, sedan ett år tillbaka, el på grund av obetalda räkningar. 

Annons
ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

För fyra månader sedan slutade mannen även att betala hyran. När värden inte längre fick in de betalningar som efterfrågades sades hyreskontraktet upp. Hyresvärden har vänt sig till hyresnämnden som nu ska ta ställning till om uppsägningen är befogad.

Annons
Läs också Familj förlorar halva bostaden – hyresgäster med dubbla kontrakt synade Vräks för att han matar fåglar: ”Fågelskrik i ofattbara mängder” Jonas blev knivskuren i trapphuset – grannen bor kvar ett halvår senare: "Får panikångest" Efter tvist om mögelsanering: Torbjörn hotas av uppsägning Hovrätten river upp beslut: hyresgäst vräks efter sexhandel

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.