Annons

Hyresgästföreningen ska bli snabbare

Nyheter ​Från den första september ska Hyresgästföreningen bli snabbare att svara när du ringer. Då kopplas telefonväxeln i Stockholm och Göteborg ihop.

​Enligt en mätning som genomfördes i mars dröjer det i genomsnitt 10 sekunder för den som ringer till Hyresgästföreningens växel att få svar. I höst ska svarstiden kortas ytterligare.
Med dagens teknik hamnar ditt samtal i antingen Stockholm eller Göteborg, beroende på var i landet du ringer ifrån. Från och med den första september kommer telefonväxlarna att kopplas samman så att den telefonist som är ledig får samtalet.
– Vi ska bli snabbare att svara på medlemmarnas samtal, helt enkelt , säger Jan Ekroth, chef för intern service,  på Hyresgästföreningen.

Annons
Annons
Läs också Smarta tips för att hyra ut din bostad enklare Gav sken av att hyran på äldreboende var förhandlad – stiftelse svarar på kritiken Hyresgästföreningen höjer avgiften för att förhandla: ”Vi hoppas på förståelse” Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.