Annons

Hyresgästföreningen sponsrar webbradio

Katrineholm Hyresgästföreningen i Katrineholm/Vingåker sponsrar Katrineholm FM med 12 000 kronor under nästa år. Eventuellt kommer föreningen också att ha egna program.
Foto: Monika Steczkó
Katrineholm firar 100 år 2017.

2017 firar Katrineholm 100-årsjubileum. Det uppmärksammas på många olika sätt. Bland annat ska nystartade webbradiokanalen Katrineholm FM sända nyheter, reportage, evenemangstips och musik dygnet runt från och med årsskiftet. 

Under ett styrelsemöte häromveckan beslöt Hyresgästföreningen i Katrineholm/Vingåker att sponsra projektet med 1000 kronor i månaden under nästa år, totalt en summa på 12 000 kronor.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Vi ser det här som bra marknadsföring. Vår logga kommer att synas och vårt namn kommer att nämnas på radion, ”den här programpunkten sponsras av Hyresgästföreningen” och liknande, säger Anders Hördin, vice ordförande för Hyresgästföreningen i Katrineholm/Vingåker.

Annons

Han har själv jobbat som programledare på radiostationen Mix Megapol på Gotland tidigare, och ser det inte som omöjligt att hålla i program i Hyresgästföreningens regi på Katrineholm FM.

– Vi ska spåna lite med föreningen om det. Allt jobb sker ju på ideell basis. Det kommer nog inte bli någonting varje morgon, men kanske att man kan tänka sig en gång i månaden, säger han.

Annons
Läs ocksåGrannen rökte – kvinnan deponerade hyran: "Stridsåtgärd eller för att trakassera"
Läs också Dorothee cyklade med Egyptens president – "Han kallade det för ett maratonlopp" Janne är bästa grannen – "Det här har inte gått mig åt huvudet" Du betalar elitlagen via hyran – "pengar behövs i de här tiderna" "Man måste kunna få sova" - bilmusiken en terror för Magnus men polisen är bakbunden

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.