HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgästföreningens dag firas i Landskrona

Landskrona Hyresgästföreningen kommer att fira sin egen dag nu på lördag. På programmet står ansiktsmålning, dans och hyresjuridisk rådgivning.

Det var några år sedan sist. Men nu är det dags igen. På lördag är alla som vill välkomna att delta i firandet av Hyresgästföreningens dag med start klockan 11 i Teaterparken i Landskrona. På programmet står bland annat lek, musikuppträdande, dans och brandkårens uppvisning av sina fordon.

Varför behövs en hyresgästföreningens dag?

Läs ocksåVill inte betala tillbaka överhyror - nu kan värdens hus tvångssäljas

− Vi vill visa att vi finns och är aktiva i Landskrona. Det är viktigt att folk vet vad vi gör och hur vi kan hjälpa till i olika situationer, säger Helena Rasmusson, verksamhetsutvecklare vid Hyresgästföreningen.

Vad är syftet med arrangemanget?

− Det är framförallt att ha en trevlig dags tillsammans med landskronaborna. Alla är välkomna, allt är gratis och vi kommer att ha hyresjuridisk rådgivning om någon har frågor som rör boendet. Vi har även personal på plats som vet allt om hur man startar en förening ifall några grannar vill organisera sig.

Läs ocksåHyresvärdar öppna för bilpooler - men intresset svagt utanför storstädernaman vid bilpool

Gör ni det här nästa år igen?

− Ja, vår förhoppning är att det ska bli ett återkommande arrangemang varje år.

Läs också Bilpool eller egen bil – så här räknar du på vad som är bäst för dig Nytt sätt att leverera paket – därför testar värden över tusen luckor i 20 bostadsområden Här håller sensorer koll på soprummen - efter lyckat test digitaliseras alla kärl

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.