Annons

Hyresgästföreningens dag firas i Landskrona

Landskrona Hyresgästföreningen kommer att fira sin egen dag nu på lördag. På programmet står ansiktsmålning, dans och hyresjuridisk rådgivning.

Det var några år sedan sist. Men nu är det dags igen. På lördag är alla som vill välkomna att delta i firandet av Hyresgästföreningens dag med start klockan 11 i Teaterparken i Landskrona. På programmet står bland annat lek, musikuppträdande, dans och brandkårens uppvisning av sina fordon.

Varför behövs en hyresgästföreningens dag?

ANNONSGuide till hemförsäkringar

− Vi vill visa att vi finns och är aktiva i Landskrona. Det är viktigt att folk vet vad vi gör och hur vi kan hjälpa till i olika situationer, säger Helena Rasmusson, verksamhetsutvecklare vid Hyresgästföreningen.

Vad är syftet med arrangemanget?

Annons

− Det är framförallt att ha en trevlig dags tillsammans med landskronaborna. Alla är välkomna, allt är gratis och vi kommer att ha hyresjuridisk rådgivning om någon har frågor som rör boendet. Vi har även personal på plats som vet allt om hur man startar en förening ifall några grannar vill organisera sig.

Läs ocksåSå renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Gör ni det här nästa år igen?

− Ja, vår förhoppning är att det ska bli ett återkommande arrangemang varje år.

Annons
Läs också Därför vänds hyrorna upp och ner i unikt höghus: "Skandal" Så lockar hyresvärdar med rabatt på hyran - Alexandra betalar mer än grannen Hyresgästen Leif om höjningen: "Jag klarar det men andra kan få problem" Johannas kök faller sönder - över 70 lägenheter synas i stor insats mot hyresvärd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.