Annons

Inga nya tapeter när Vindelbostäder sparar

Vindeln Vindelbostäder AB har beslutat att spara pengar genom att måla i stället för att tapeters om i sina lägenheter. De tror att de kommer att se en markant kostnadssänkning.​

​Elin Tjärnström som bor på Lillsvedjevägen i Vindeln är inte så positiv till detta.

Annons
– Den här nikotingula färgen är hemsk. Fick jag välja skulle jag vilja ha en vit fondvägg med stora svarta blommor på och något neutralt på de övriga väggarna, säger Elin Tjärnström.
Mikael Salomonsson, vd på Vindelbostäder, säger sig inte ha fått några negativa reaktioner på beslutet.
– Våra hyresgäster verkar vara positiva till de målade väggarna. Om det slår väl ut kommer vi att övergå till mer målade väggar.
 
Kommer hyresgästerna själva få välja vilken färg de vill ha?
– Vi har tagit fram sex olika färger som de kan välja bland, säger Mikael Salomonsson.
De hyresgäster som Hem & Hyra talat med ansåg inte att det var fel att måla väggarna, men de ville ändå ha kvar möjligheten att även få välja tapeter.
 
 

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Ingrid i Gottsunda fick besök av EU-projekt – så vill Uppsalahem minska sitt klimatavtryck Renoveringskaos och sparkad vd - nu växer ilskan mot det kommunala bolaget: "Vi får inga svar" Johan och hans dotter blir sjuka av bostaden – men hyresvärden har vägrat sanera Beslut på årsmötet: extra stöd till hyresgäster inför renoveringar Lars renoverade lägenheten – tvingas flytta och riskerar att krävas på en halv miljon

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.