HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ingen Kundkristall till EHB

Enköping Enköpings hyresbostäder var nominerat till en Kundkristall men blev utan pris denna gång på eventet Benchmark Event som hölls i Stockholm under torsdagen.
Enköpings hyresbostäder var nominerat, men blev utan pris denna gång.

EHB var nominerat i klassen Största lyft serviceindex. I stället blev Ovanåkers kommun den enda hyresvärd i region Aros-Gävle som tog hem en Kundkristall, i klassen Högsta serviceindex lokaler.

Det är fjortonde året i rad som Kundkristallen delas ut på Berns Salonger i Stockholm.

Läs ocksåHyrorna hos Enköpings hyresbostäder klara

Nomineringarna till priserna har utsetts bland de stora och medelstora bostadsföretag som under 2018 genomfört kundundersökningar tillsammans med företaget AktivBo. Det alltså hyresgästerna omdömen som ligger till grund för utnämningarna.

Priserna delas ut till de företag som förbättrat sin service under 2018 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat inom kategorierna service, produkt och profil. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Läs också Bostadsbolag i Aros-Gävle nominerade till pris EHB skrotar planerna på bostadsrätter i Sadelmakaren Hyresvärdar samlas i klimatkamp Nöjda lokalhyresgäster hos Vätterhem

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.