HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Kackerkacksinvasion gav sänkt hyra

Hudiksvall ​Ett halvår har det tagit att få bort kackerlackor i sex lägenheter på Frejavägen i Sörforsa utanför Hudiksvall. Var de kom ifrån vet man inte.

​— Andra bostadsföretag vi talat med om det här problemet har sagt ”Välkommen till verkligheten”. Människor reser mycket i dag och kanske har kackerlackorna följt med mat som någon köpt utomlands,  säger Nils Erik Blomdahl, vd på Hudiksvallsbostäder.

Under den sex månader långa saneringen har hyresgästerna fått sänkt hyra.

Läs ocksåHyresvärdar öppna för bilpooler - men intresset svagt utanför storstädernaman vid bilpool
— Hyresnämnden rekommenderade oss att reducera hyran och vi valde att göra det den här gången. Och problemet med kackerlackorna ska nu äntligen vara ur världen, säger Nils Erik Blomdahl.

Läs också Bilpool eller egen bil – så här räknar du på vad som är bäst för dig Nytt sätt att leverera paket – därför testar värden över tusen luckor i 20 bostadsområden Här håller sensorer koll på soprummen - efter lyckat test digitaliseras alla kärl Förslag: Du kan få hämta din post 200 meter bort: ”Det drabbar inte minst äldre”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.