Annons

Kindahus vd Per Cedervall slutar

Kinda Kindahus vd Per Cedervall har sagt upp sig. Det skriver Kindaposten.

Enligt tidningen har Cedervall meddelat den kommunala bostadsstiftelsens styrelse att han slutar.

”Jag är 63 år i höst och det känns klokt att sluta nu. Om två år är det val och då är det bra att Kindahus har en ny vd då en ny politiskt vald styrelse ska utses”, säger han till Kindaposten.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

När Hem & Hyra senast undersökte löner och anställningsvillkor bland vd:arna hos de kommunala hyresvärdarna i landet, hösten 2015, uppgav Per Cedervall att han har en uppsägningstid på sex månader om han säger upp sig själv. Men enligt Kindaposten kan han tänka sig att stanna längre, som längst till april nästa år, beroende på när en ersättare kan vara på plats.

Annons

Vad han ska göra sedan är oklart.

”Jag har väl inte bestämt mig om jag ska jobba vidare. Jag får väl fundera på det i vinter, men blir det något så blir det konsultuppdrag”, säger Per Cedervall till Kindaposten.

Annons
Läs ocksåÄngen spolades ner i grannarnas trädgård: "Har ingenting emot det"Martin Hansson står på en torr gräsmatta. I förgrunden syns prästkragar. Kindahus skapar ängar i bostadsområden.

Han har varit vd för Kindahus i sammanlagt 15 år, fördelat på två olika perioder. Däremellan var han vd för Ramunderstaden i Söderköping.

Läs också Gratisplatser försvinner - nu tvingas Dunio betala för parkeringen Fler felanmälningar när lägenheten blir arbetsplats P-platser missbrukades - nu tvingas hyresgästerna betala De adopterar för ett vackrare bostadsområde

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.