Annons

K/S Sweden har sålt i Sandviken

Gävleborg ​Sandvikenföretaget Lönn & Söner har köpt fastigheten i hörnet av Bryggargatan och Storgatan i Sandviken av K/S Sweden. Fastigheten innehåller 21 lägenheter och flera lokaler.

​1 mars skrevs köpehandlingarna på. Hem & Hyra har inte kunnat få besked om vad som nu ska hända med fastigheten av Lönn & Söners vd Anders Arnaryd. Köpesumman är också okänd.

Konsult Jan Andersson som sköter försäljningarna av K/S Swedens fastigheter är nöjd och hoppas 1 april vara klar med försäljningen av ännu en fastighet på Storgatan. Den innehåller 12 lägenheter och en förskola.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Köpare till den fastigheten är även i det ett Sandvikenbaserat företag.

– Ska man lyckas med försäljningar kan man inte sitta och vänta utan man måste vara aktiv. I dag har jag också intressenter till fastigheterna i Österfärnebo och till de lägenheter vi har i Stugsund i Söderhamn, säger Jan Andersson.

Annons
Läs också Trollhättepar bakom bolag som vill köpa 174 kommunala lägenheter - Hyresgäst: "Förväntar mig samma höga nivå" Oro blandat med hopp efter bostadsbolagets försäljning: "Undrar om det kan bli sämre" Hyreshuset som är Jans hem ska säljas - men köparen hålls hemlig Två lägenheter såldes för en krona – nu säljs de igen för en halv miljon Ockupation satte stopp för husrivning i Backe – men än är striden inte över

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.