Annons

K/S Sweden har sålt i Sandviken

Gävleborg ​Sandvikenföretaget Lönn & Söner har köpt fastigheten i hörnet av Bryggargatan och Storgatan i Sandviken av K/S Sweden. Fastigheten innehåller 21 lägenheter och flera lokaler.

​1 mars skrevs köpehandlingarna på. Hem & Hyra har inte kunnat få besked om vad som nu ska hända med fastigheten av Lönn & Söners vd Anders Arnaryd. Köpesumman är också okänd.

Konsult Jan Andersson som sköter försäljningarna av K/S Swedens fastigheter är nöjd och hoppas 1 april vara klar med försäljningen av ännu en fastighet på Storgatan. Den innehåller 12 lägenheter och en förskola.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Köpare till den fastigheten är även i det ett Sandvikenbaserat företag.

– Ska man lyckas med försäljningar kan man inte sitta och vänta utan man måste vara aktiv. I dag har jag också intressenter till fastigheterna i Österfärnebo och till de lägenheter vi har i Stugsund i Söderhamn, säger Jan Andersson.

Annons
Läs också Trollhättepar bakom bolag som vill köpa 174 kommunala lägenheter - Hyresgäst: "Förväntar mig samma höga nivå" Oro blandat med hopp efter bostadsbolagets försäljning: "Undrar om det kan bli sämre" Hyreshuset som är Jans hem ska säljas - men köparen hålls hemlig Två lägenheter såldes för en krona – nu säljs de igen för en halv miljon Ockupation satte stopp för husrivning i Backe – men än är striden inte över

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.