HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Lämnade levande ljus i trapphuset – riskerar hyreskontrakt

Malmö Grannarna hävdar att de är rädda för den hotfulla hyresgästen på Seved. Hon lämnar levande ljus i trapphuset och har spottat efter grannbarnen. Nu har värden fått nog.
Foto: Pixabay

Hyresgästen har varnats och fått en chans att bättra sig men problemen i hyreshuset på Seved i Malmö har fortsatt. Enligt grannar har hon varit hotfull, ställt levande ljus i trapphuset, spottat på barnen i huset och spelat hög musik.

I höstas fick den störande hyresgästen en första varning av hyresvärden och uppsägningen kom strax efter. För att ge den kvinnliga hyresgästen en chans till bättring fick hon några månader på sig innan värden ville att hon skulle lämna huset. Men problemen kvarstår. Enligt grannarna ska hon har svurit åt grannbarnen och spottat på dem. Grannarna har störts av högljudda bråk från hennes lägenhet och grannarna har också klagat på hennes vana att ställa ut levande ljus i trapphuset.

Läs ocksåVräkt efter vanvård i Varberg

Nu ligger fallet på hyresnämndens bord.

Läs också Störde grannarna – sägs upp Vädjade om en andra chans men förlorar lägenheten Polis fick rycka ut när hyresgäst tände brasa mitt i natten Skottlossning blev droppen - värden vill riva kontraktet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.