HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

LW bostäder: Blåljuspersonal är inte en störning

Kalmar LW bostäder vill inte uttala sig om det enskilda ärendet där en hyresgäst hotas med uppsägning efter ett polistillslag i hans lägenhet.

– Jag diskuterar inte enskilda hyresgäster. Det är av respekt för våra kunder, säger vd Anders Jalmander.

Efter påminnelse svarar LW bostäder ändå på allmänt hållna frågor via e-post. På frågan om besök av blåljus­personal (polis, ambulans, räddningstjänst) kan betraktas som en störning, svarar bolaget nej.

Läs ocksåGrillade mat i vardagsrummet – nu river värden hyreskontraktetRäddningstjänsten och en grill.

När det gäller ansvaret för vad bekanta gör på gården eller i trapphuset hänvisar bolaget till hyreslagen. Där står att hyresgästen ska se till att omgivningen inte utsätts för allvarliga störningar. Hyresgästen ska se till att de hen ”svarar för” inte heller stör.

Annons

Läs även:

Valdrin Sejdiu blev uppsagd efter polistillslag

Annons
Läs ocksåVärd skilde sig och ville ha lägenhet - sa upp hyresgäster
Läs också Kastade vattenballonger och sköt fyrverkerier från lägenheten – kan vräkas efter flera varningar Totalförstörde ettan på fem månader – krävs på nära en kvarts miljon kronor Vidrig stank spreds i hyreshuset - utpekade grannen slängs ut: "Har inte orsakat lukten"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.