Annons

”Min granne provsköt pistol från balkongen”

Lysekil Högljudda störningar, vilda fester och inte minst en skuld på 30 000 kronor. Nu vill LysekilsBostäder säga upp hyresgästen.

​I brev som skickats från frustrerade hyresgäster framgår att mannen inte är någon drömgranne. Enligt den ansökan om uppsägning som lämnats in till hyresnämnden har mannen haft högljudda fester – en av dem ska ha slutat med att en yxa kastades mot en av gästerna. ”I kväll klockan 22.30 provsköts en pistol från balkongen”, skriver en frustrerad granne, som i ett annat brev beklagar sig över att mannen stör genom att snickra, skruva och borra på sin koja under sena kvällar.

Dessutom är han skyldig sin hyresvärd omkring 30 000 kronor i obetald hyra.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mannen förklarar i ett brev hur han på grund av missbruk och sjukdom haft svårt att få livet att gå ihop. Nu vill han göra allt han kan för att få ordning på tillvaron så att han ska få bo kvar i lägenheten, som han beskriver som sin enda trygghet.

Ärendet avgörs i hyresnämnden i dag.

Annons
Läs också Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Trakasserad av nazisympatisör - mamman och barnen fick fly sitt hem: "Utbildad att mörda" Trodde grannarna var KGB-agenter som stal och rullade svarta föremål – tvingas flytta Hög musik och krossade fönster - nu tvingas mannen flytta: "Ville ge honom en chans"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.