HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

MKB vill kasta ut hotfull balkongman

Malmö Grannarna vittnar om mannen som står på sin balkong och vrålar hot mot omgivningen. Nu har hyresvärden fått nog och försöker via hyresnämnden få slut på störningarna.

Fastighetsägaren har upprepade gånger tagit emot telefonsamtal och klagomål från kvarteret i östra Malmö. Grannarna vittnar om att mannen står på sin balkong, ibland halvnaken, och vrålar hot och sjunger. 

“Detta pågår nästan varje dag. Igår skrek han nästan 2 timmar, långt efter midnatt”, skriver en man till hyresvärden i ett mejl.

Läs ocksåSå här slipper du skränande måsar och duvor som skiter

En annan granne berättar: “Jag kommer lämna min lägenhet för natten för jag kan inte vistas hemma längre på grund av honom”.

Huset på bilden är inte samma som i artikeln.

Nu har MKB fått nog och sagt upp den utpekade hyresgästens kontrakt och tagit fallet vidare till hyresnämnden. Rent formellt beskrivs det som störningar, som inte upphört trots varningar. Enligt MKB ska ägarens personal ha hotats och polisen varit inkopplad flera gånger.

Mannen har själv framfört till värden att lägenheten är mycket viktig för honom och lovat att han ska göra sitt bästa för att inte störa någon. Han menar dock att han blivit provocerad av andra hyresgästers beteende och skriver att han ska försöka  hitta ett avlägset ställe att skrika på där han inte stör någon.

Läs ocksåNy mångmiljonvinst för allmännyttan i Malmö
Läs också Sambo för andra gången inget skäl för andrahandsuthyrning Dödshotade sommarjobbare i Kungsbacka – tvingas flytta Kafébråk i Trosa - hyresgäster rasar mot stadshotellet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.