Annons

Namninsamling ska få politiker att bygga nytt

Helsingborg I dag överlämnade Hyresgästföreningen ett vykort till den styrande alliansen i Helsingborg. 150 helsingborgare har undertecknat vykortet med hälsningen ”bygg fler hyresrätter”.

I början av augusti arrangerade Hyresgästföreningen en bostadspolitisk debatt i Helsingborg. Samtliga politiska partier i kommunfullmäktige medverkade.

Vid arrangemanget samlades 150 namnunderteckningar in på ett vykort med hälsningen att det behöver byggas fler hyresrätter i kommunen. Nu har vykortet överlämnats till den styrande alliansen i Helsingborg.

Annons
ANNONSRebeckas framgångsrika bytesresa – så lyckas du med din

– Vi vill visa politikerna att det behöver byggas fler hyresrätter. Och så vi ville visa att människor kan göra något konkret för att det ska byggas nytt, säger Petra Lundh, vid Hyresgästföreningen.​

Annons
Läs också Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt Var fjärde ung vuxen bor kvar hos föräldrarna - de flesta mot sin vilja

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.