HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

NVK-chef blir ny vd i Torshälla

Fagersta Nu är det klart vem som blir ny vd för kommunala Torshälla Fastighets AB. I februari tillträder Monica Hed Johansson från Norra Västmanlands kommunalteknikförbund posten.

Torshälla Fastighets AB varit utan ordinarie vd sedan i våras, när Peter Landin sa upp sig för att i stället bli högsta chef för Köpings Bostads AB.

Under rekryteringsperioden har bolaget styrts av den tillförordnade chefen Håkan Larsson. Men nu är det alltså klart att 49-åriga Monica Hed Johansson tillträder posten en bit in på det nya året.

Läs ocksåSparkad bostads-vd får fallskärm på 1,6 miljoner

Hed Johansson är byggnadsingenjör i botten och jobbar sedan 2004 som fastighetschef på Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, som bland annat förvaltar de kommunägda bostäderna i Fagersta och Norberg. Hon är också tillförordnad förbundschef.

Ingrid Sermeno Escobar, ordförande i Torshälla Fastighets AB, är mycket nöjd med att Monica Hed Johansson anställts som vd.

– Vi får en kompetent vd och vi är övertygade om att hon kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till Torshällas och företagets utveckling, säger hon i ett pressmeddelande.

Läs ocksåBesked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka

Torshälla Fastighets AB äger och förvaltar cirka 1200 lägenheter i Torshälla.

Läs också Fagersta startar kommunalt bostadsbolag Ängelholmshem utreds för ekobrott Hyresgästerna får betala för dålig sophantering - hyrorna höjs

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.