Annons

NVK-chef blir ny vd i Torshälla

Fagersta Nu är det klart vem som blir ny vd för kommunala Torshälla Fastighets AB. I februari tillträder Monica Hed Johansson från Norra Västmanlands kommunalteknikförbund posten.

Torshälla Fastighets AB varit utan ordinarie vd sedan i våras, när Peter Landin sa upp sig för att i stället bli högsta chef för Köpings Bostads AB.

Under rekryteringsperioden har bolaget styrts av den tillförordnade chefen Håkan Larsson. Men nu är det alltså klart att 49-åriga Monica Hed Johansson tillträder posten en bit in på det nya året.

ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Hed Johansson är byggnadsingenjör i botten och jobbar sedan 2004 som fastighetschef på Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, som bland annat förvaltar de kommunägda bostäderna i Fagersta och Norberg. Hon är också tillförordnad förbundschef.

Annons

Ingrid Sermeno Escobar, ordförande i Torshälla Fastighets AB, är mycket nöjd med att Monica Hed Johansson anställts som vd.

– Vi får en kompetent vd och vi är övertygade om att hon kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till Torshällas och företagets utveckling, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons
Läs ocksåFängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas

Torshälla Fastighets AB äger och förvaltar cirka 1200 lägenheter i Torshälla.

Läs också Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Sparkad bostads-vd får fallskärm på 1,6 miljoner Besked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka Fagersta startar kommunalt bostadsbolag

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.