Annons

Ny regionchef utsedd i Västra Sverige

Västra Götaland ​Anna Lönn Lundbäck har utsetts till ny regionchef för Hyresgästföreningen i Västra Sverige. Hon börjar på sitt nya jobb 1 augusti i år.

​- Det här känns som en spännande ny resa för min del, säger Anna Lönn Lundbäck. Jag ser fram emot att få bli en del av den fantastiska verksamhet Hyresgästföreningen bedriver. Jag vill också förmedla bilden av att ha ett hem betyder mer än tak över huvudet.

Annons
 
Anna Lönn Lundbäck har de senaste fem åren varit direktor, alltså högsta chef för Räddningsmissionen i Göteborg, en ideell organisation som bedriver socialt arbete på kristen grund. Hon har även jobbat drygt två år i organisationens boendeverksamhet.
 
I botten har Anna Lönn Lundbäck en socionomutbildning och har erfarenhet både från volontärarbete utomlands och som socialsekreterare. Hon är även styrelseledamot i hjälporganisationen  Erikshjälpen.
 
Anna Lönn Lundbäck efterträder Marianne Fagberg som under den tid som återstår fram till pension kommer att arbeta med andra uppgifter centralt inom Hyresgästföreningen.

Annons
Läs också Guide till hemförsäkringar Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.