Annons

Ny vd för HFAB

Halmstad Terje Johansson har utsetts till ny vd för det kommunala bostadsbolaget i Halmstad. – Det ska bli spännande att få vara med och utveckla HFAB, säger han.

​Terje Johansson, 43, tar över vd-posten efter Jonas Hansson som i sin tur kommer att tillträda vd-posten vid Helsingborgshem.

För närvarande arbetar Terje Johansson som utvecklingschef vid Förvaltnings AB Framtiden i Göteborg. Det är ett bolag som bland annat äger de kommunala bostadsföretagen Poseidon, Bostadsbolaget och Familjebostäder.

Annons
– Jag ser fram emot att komma till HFAB. Det första jag ska göra är att lyssna och ta del av den kunskap och erfarenhet som finns hos personalen. Därefter ska vi staka ut framtiden tillsammans, säger Terje Johansson.
Datum när tjänsten ska tillträdas bestäms inom kort.  

Annons
Läs också Smarta tips för att hyra ut din bostad enklare Nu kan du ange din granne på webben – värden vill komma åt svartuthyrning Sparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästerna Sjukpensionären Tomas får hyreshöjning på 350 kronor: "För mig kommer det att kännas" Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Att inte orka sköta uteplatsen – inget skäl för att få byta lägenhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.