HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nya bostäder med havsutsikt

Torsås Torsås bostads planerar om- och nybyggnation som ska ge 32 nya lägenheter och förhoppningen är att minska bostadskön.

Torsås bostads har kö till sina lägenheter. För att kunna erbjuda fler lägenheter till uthyrning satsar nu det kommunala bostadsbolaget på att bygga nytt och att totalrenovera en fastighet. 

På Propsbacken i Bergkvara planeras åtta nya trerumslägenheter med havsutsikt. Lägenheterna ska rymmas i två tvåvåningshus.

Annons
Läs ocksåVem ska bo i höghuset i Mariestads nya lyxområde?Fredrik Marcusson från Hyresgästföreningen undrar vem som ska ha råd att bo i hyreshuset i Sjölyckan i Mariestad.

En fastighet på Karlavägen i Torsås ska totalrenoveras och skapa 24 lägenheter i olika storlekar, från ettor till fyror.

Byggstarten är planerad till september 2016. Bostäderna beräknas vara klara för inflyttning till sommaren 2017.

Annons
Läs också Kämpade för nybygge på granntomten - nu jämnas hans eget hus med marken Skräddaren satsar på Muraren - "Vi bygger nytt för att våra lägenheter inte räcker till" Bygge på Vadholmen splittrar Munkbos styrelse Vattenverk kan sätta käppar i hjulet för Edethus byggplaner

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.