Annons

Nya mål uppsatta i Ockelbo

Gävleborg Tack vare pengar från Aros-Gävles folkrörelsefond är nu två nya fotbollsmål på plats på fotbollsplanen på Stenvägen. Vid invigningen i helgen firade Hyresgästföreningen tillsammans med hyresgäster och kommunala hyresvärden Ockelbogårdar.

Stefan Björling, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen i Gävle, anlände i regionens bobil och är glad över den lokala föreningens engagemang och att målen nu är på plats:

– Det har hänt så mycket det senaste året i föreningen, arbetet går verkligen framåt. Det är tack vare att många medlemmar är så aktiva.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Fotbollsmålen har alltså betalats med pengar från regionens folkrörelsefond och självklart kom det fotbollar och västar med på köpet. Den lokala föreningen kommer att ansvara för dem och för att det blir juste spel och lek på planen.

Annons

– Jag hoppas på fler aktiviteter också, nattfotboll i framtiden kanske. Och jag hoppas att även tjejerna kommer hit och spelar fotboll, säger Stefan Björling.

Ett femtiotal Ockelbobor i alla åldrar var med vid invigningen och de bjöds förutom fotbollsglädje på grillat. Det som bjöds betalades av Ockelbogårdar via boinflytandemedlen.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta”Den svenska artisten Loreen efter Eurovisionvinsten i Liverpool 2023 samt Hyresgästföreningens logga.
Läs också Gösta, 92 år, gick på matlagningskurs: ”Jag behöver äta lite mer grönt” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Hyresgästerna går samman för att rädda sina uteplatser: ”Vi vill bara ha trygghet” Ofrivilligt isolerad av dålig snöröjning: "Jag hamnade i en husarrest"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.