HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Nya mål uppsatta i Ockelbo

Gävleborg Tack vare pengar från Aros-Gävles folkrörelsefond är nu två nya fotbollsmål på plats på fotbollsplanen på Stenvägen. Vid invigningen i helgen firade Hyresgästföreningen tillsammans med hyresgäster och kommunala hyresvärden Ockelbogårdar.

Stefan Björling, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen i Gävle, anlände i regionens bobil och är glad över den lokala föreningens engagemang och att målen nu är på plats:

– Det har hänt så mycket det senaste året i föreningen, arbetet går verkligen framåt. Det är tack vare att många medlemmar är så aktiva.

Läs ocksåHyresgästchef blir chef för socialdemokraterna i riksdagen

Fotbollsmålen har alltså betalats med pengar från regionens folkrörelsefond och självklart kom det fotbollar och västar med på köpet. Den lokala föreningen kommer att ansvara för dem och för att det blir juste spel och lek på planen.

– Jag hoppas på fler aktiviteter också, nattfotboll i framtiden kanske. Och jag hoppas att även tjejerna kommer hit och spelar fotboll, säger Stefan Björling.

Ett femtiotal Ockelbobor i alla åldrar var med vid invigningen och de bjöds förutom fotbollsglädje på grillat. Det som bjöds betalades av Ockelbogårdar via boinflytandemedlen.

Läs ocksåFörsta kooperativa trygghetsboendet i Nässjö
Läs också Bakläxa för Ockelbogårdars planerade försäljning Fotboll för ett tryggare Öxnehaga Brist på parkeringsplatser i Hultsfred

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.