HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nya värdar ska ge bättre service

Gotland I vår inför Gotlandshem särskilda servicevärdar för sina hyresgäster. De nya värdarna ska bland annat ge stöd vid in- och utflyttningar.

— Vi är precis klara med rekryteringen och arbetar nu med att det ska vara klart att sjösätta till den 1 april. Det kommer att bli fyra nya servicevärdar som kommer att ha hand om ungefär 1 200 lägenheter var. De kommer ha sin plats på kontoret, men förhoppningsvis kommer de mest vara ute i områdena, säger Elisabeth Kalkhäll, vd på Gotlandshem.

Vad är det de ska göra?

Läs ocksåGotlandshem vill riva 148 hyresrätter – oroligt läge för hyresgästernaGotlandshems hus i Gråbo

— Det är framförallt tre frågor de ska ha hand om. Det handlar om att jobba med boinflytande och vid ombyggnadsärenden. Sedan handlar det om att vara nära hyresgästen under de tre första och de tre sista månaderna som hyresgäst hos oss. Att kunna ge service vid in- och utflyttningen, göra städbesiktningar och se om det är något som hyresgästen behöver fixa eller ha hjälp med.

Annons

Vad hoppas ni att det ska leda till?

— Det är så tråkigt om det sista vi har med en hyresgäst är vi skickar ett kravbrev efter man flyttat ut, att man måste betala för en skada i lägenheten. Det hoppas vi kunna undvika om vi kan informera och var nära hyresgästen vid utflyttningen. Vi har många nöjda kunder i dag men vi hoppas att servicevärdarna ska kunna bidra till att öka det ytterligare, förklarar Elisabeth Kalkhäll, vd på Gotlandshem.

Läs ocksåAllt fler värdar kräver saftig hyreshöjning – Gotlandshem vill höja med 9,95 procent

 

Annons

 

Läs också Gotlandshems oväntade satsning – vill bygga 500 bostadsrätter Balkonger fick förbud efter renoveringsmiss Gotlandshems vd avgår efter kritiken

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.