HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Omgörning av industriområde ger 100 lägenheter

Limhamn Ett industriområde i Limhamn kommer att byggas om. En ny detaljplan ger bland annat 100 nya bostäder.

Annetorps industriområde i Limhamn kommer att göras om till blandad stadsbebyggelse. Nu har Malmö stad antagit den första detaljplanen i syfte att göra om området. 100 nya bostäder i flerfamiljshus finns i planen. Krossverksgatan som går genom området kommer på sikt att ersätta Kalkbrottsgatan som huvudgata in mot Limhamns centrum.

– Nu bygger vi ihop staden med ett helt nytt område som kommer att ge många nya bostäder åt Malmöborna, säger Karolina Skog (MP), ordförande i stadsbyggnadsnämnden, i ett pressmeddelande.

Läs ocksåVem ska bo i höghuset i Mariestads nya lyxområde?Fredrik Marcusson från Hyresgästföreningen undrar vem som ska ha råd att bo i hyreshuset i Sjölyckan i Mariestad.
Läs också Kämpade för nybygge på granntomten - nu jämnas hans eget hus med marken Skräddaren satsar på Muraren - "Vi bygger nytt för att våra lägenheter inte räcker till" Bygge på Vadholmen splittrar Munkbos styrelse Vattenverk kan sätta käppar i hjulet för Edethus byggplaner

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.