Annons

Omtyckt värd prisades på nytt

Nyheter Hyresgästerna har på nytt fått välja sina favoritvärdar. En av vinnarna är privata bostadsbolaget Ernst Rosén - som kammar hem sin fjärde kundkristall.

Varje år delar konsultföretaget Aktiv bo ut det prestigefyllda priset ”Kundkristallen” till privata och kommunala fastighetsbolag som utmärkt sig i en rad olika kategorier.

Vinnarna koras genom en kundundersökning bland landets stora och medelstora värdar.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bäst service tycker sig hyresgästerna få hos privata bostadsbolaget Ernst Rosén, som förfogar över drygt 2 000 lägenheter i Göteborg, Alingsås och Lerum.

Annons

På de sju år som Kundkristallen delats ut har Ernst Rosén kammat hem fyra titlar.

Den värd som anses ha förbättrat sin service mest under det gångna året är familjeägda John Mattson fas-tighets AB, med omkring 1 700 bostäder på Lidingö utanför Stockholm.

Läs ocksåBostadens hyresgäster gav sin värd det finaste priset

För att anses ha förbättrat sin service bör man ha utvecklat sig inom områdena att bli tagen på allvar, att arbeta för trygghet, att hålla rent och snyggt samt att finnas till hjälp när det behövs.

Annons

Aktiv bo är ett konsultföretag som bedriver undersöknings-, utrednings- och konsultverksamhet på uppdrag av både kommunägda och privatägda fastighetsföretag.

Fakta: Vinnare 2012

Bäst service:

Ernst Rosén
Bostads AB Vätterhem
AB Stångåstaden

Största servicelyft:

Johan Mattsson fastighets AB
AB SigtunaHem
Telge Bostäder

Högsta produktindex:

Bygg Vestra AB

Högsta profil:

Kungsör Fastighets AB

Läs också Bostadsbolag i Aros-Gävle nominerade till pris Bostaden prisades vid gala De fick pris på värdarnas gala Ingen Kundkristall till EHB

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.