HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ordförande vänder om suspendering

Stockholm ”Gör om, gör rätt.” I natt kom beskedet att Hyresgästföreningens regionordförande Simon Safari vill ompröva beslutet om suspendering av två föreningsordförande.

I ett öppet brev till förtroendevalda i Hyresgästföreningen skriver Simon Safari att han ”kommer att göra allt som står i min makt för att regionstyrelsen snarast omprövar besluten och gör om, gör rätt”. Han skriver vidare att besluten inte tagits på rätt sätt och att han personligen kommer att gå igenom hela händelseförloppet med den etik- och moralgrupp som tagit fram underlagen.

Det var för två veckor sedan regionstyrelsen i Hyresgästföreningen Stockholm beslutade suspendera två ordföranden och ge en tredje en varning. Beslutet är överklagat till förbundsstyrelsen.

Läs ocksåBrister och för hög hyra är hyresgästens främsta problem
Läs också Corona har gett fyra av tio hyresgäster sämre ekonomi HGF-ledamot häktad för misstänkt våldtäkt av barn Sex av tio barn med utländsk bakgrund bor i hyresrätt Nej till politikerförslag – befarar att hyresgäster får betala kommunal verksamhet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.