HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Örkelljungabostäder höjer hyran med två procent

Örkelljunga Höjda värmekostnader har spelat en central roll i förhandlingen mellan Hyresgästföreningen och bostadsbolaget.

Från och med den första januari nästa år höjer Örkelljungabostäder hyrorna med i genomsnitt 1,99 procent. I förhandlingen har Hyresgästföreningen och bostadsbolaget speciellt diskuterat värmetaxan.

– I årets förhandling har vi särskilt diskuterat kommunens höjning av värmetaxan. Höjningen innebär att Öreklljungbostäder AB:s värmekostnader stiger med c:a tio procent. Vi förespråkar en sund hyresutveckling. Oförutsedda och kraftiga taxehöjningar slår ut fastighetsägarnas förutsättningar för kontinuerligt underhåll, säger Hyresgästföreningens förhandlare Margareta Björkvald i ett pressmeddelande.

Annons
Läs ocksåÖrkelljungabostäder höjer hyran
Annons
Läs också Hyresgäster hos fyra skånska värdar får vänta på hyreshöjning Tvist om uterum kunde inte lösas i hyresnämnden Örkelljungabostäder höjer hyran med 0,68 procent Parterna överens om låga höjningar i Örkelljunga

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.