HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ovanåker och Gavlefastigheter nominerade till pris

Gävleborg Ovanåkers kommun och Gavlefastigheter har nominerats till priset Kundkristallen i två olika kategorier.
Foto: Lena Mattsson
Gavlefastigheter har nominerats till priset Kundkristallen som delas ut varje år av företaget AktivBo.

Torsdagen den 7 februari har Ovanåkers kommun och Gavlefastigheter chansen att ta hem fastighetsbranschens pris Kundkristallen på Benchmark event i Stockholm. Ovanåkers kommun är nominerat i kategorin Högsta serviceindex lokaler och Gavlefastigheter i kategorin Största lyft serviceindex lokaler.

Det är fjortonde året i rad som Kundkristallen delas ut på Berns Salonger i Stockholm.

Läs ocksåVi kartlägger mellansvenska hyror - kolla hur du ligger till

Nomineringarna till priserna har utsetts bland de stora och medelstora företag som under 2018 genomfört kundundersökningar tillsammans med företaget AktivBo.

Priserna delas ut till de företag som förbättrat sin service under 2018 jämfört med den förra mätningen, samt till företagen med bästa totalresultat inom kategorierna service, produkt och profil. Vinnare utses för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Läs också Bostaden prisades vid gala De fick pris på värdarnas gala Ingen Kundkristall till EHB Hyresgäster gav pris till Ovanåkers kommun

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.