HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Reser hem i år igen

Norrbotten Norrland har inte blivit mindre. Så även i år kommer Hyresgästföreningen att resa runt i regionen för att träffa medlemmar som bor långt bort från föreningens folkvalda och kontor.
Foto: Göran Lindh
I bland annat Kalix, bilden, landade förra årets Hemresa.

Hemresan kallas projektet som genomfördes första gången i fjol. Kort och gott för att det är just det Hyresgästföreningen handlar om; att alla ska ha rätt till ett bra hem till rimlig kostnad. Projektet skapades med tanke på att Hyresgästföreningen har hundratals medlemmar som bor på orter där det varken finns kontor eller folkvalda.
Precis som förra året inleds hemresan i början av september. Den 4 september i Pajala närmare bestämt. Representanter för både folkvalda och tjänstemän kommer sedan att åka till olika platser för att möta medlemmar och beslutsfattare. Sedan rullar husbilen omkring i hela regionen i ett par veckor.
Så här ser rutten ut i år:
Start Pajala 4/9
Jokkmokk 6/9
Storuman 7/9
Dorotea 8/9
Vilhelmina 9/9
Strömsund 11/9
Krokom 12/9
Sveg 13/9
Ånge 18/9
Stöde 18/9
Härnösand 19/9
Nordmaling 20/9 förmiddag
Avslut Vännäs 20/9 eftermiddag

Läs också AF Bostäder vill säga upp student Hyresnämnden ska besöka överfylld lägenhet "Bara annorlunda" värdens svar om dåligt vatten Bengts bostadskarriär från buske till lägenhet Regionråd blir regionchef

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.