HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Siw är Årets medlem

Västmanland Gävlebon Siw Jillebo har utsetts till Årets medlem i region Aros-Gävle för sitt lokala engagemang.
Siw Jillebo, till höger, är Årets medlem i region Aros-Gävle. Här flanerad av regionordförande Torbjörn Rönnkvist och förtroendevalda Ingrid Pineiro.

Siw Jillebo tog emot utmärkelsen under måldialogen som hölls i Gävle i helgen. Måldialogen är ett forum där förtroendevalda träffas och planerar nästa års verksamhet.

”De nydanande och innovativa arbetssätten och samarbetet tillsammans med goda grannar har lett till en trivsam boendemiljö”, lyder motiveringen.

Läs ocksåFyra föreningar testar att jobba resefritt

Grattis Siw, hur känns det?
– Det känns bra, och lite förvånande kanske. Jag tycker inte att jag gör något speciellt annat än att försöka hitta på någonting.

Varför har du fått utmärkelsen?
– För ett och ett halvt år sedan bildade vi en arbetsgupp här på Söder, vi hade inte haft någon lokal hyresgästförening på länge. Varannan månad träffar vi hyresvärden Gavlegårdarna och går igenom området. Vi har haft trygghetsvandringar, fått bättre belysning och nya torkskåp till tvättstugorna.

Hur länge har du engagerat dig i Hyresgästföreningen?
– Jag har varit engagerad sedan 1970-talet, på alla ställen jag bott på. Här har jag bott i elva år.

Läs ocksåTorbjörn Rönnkvist omvald som regionordförande

Vad har ni på gång fram över i arbetsgruppen?
– Det är inget jag kan gå ut med nu, men vi ska göra en grej till nästa år. Men det får hyresgästerna upptäcka själva!

Läs också Vi kartlägger mellansvenska hyror - kolla hur du ligger till Många fortfarande vilse i nya Aros-Gävle Ovanåker och Gavlefastigheter nominerade till pris

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.