Annons

Slog sambo blodig – sägs upp

Stockholm Sprucken läpp och blodigt ansikte. En hyresgäst har dömts för att vid upprepade tillfällen ha misshandlat sin sambo och stört sina grannar. Nu sägs han upp av Stena Fastigheter.

Hyresvärden har under 2017 mottagit en rad klagomål från hyresgäster om att det pågått störningar, bråk och skrik från den uppsagda hyresgästen som uppträtt berusad i huset. Störningarna har pågått mellan januari och slutet på juni och vid minst tre tillfällen har mannens grannar ringt polisen som kommit till platsen. Flera grannar vittnar också om att öl hällts ut utanför deras lägenhetsdörrar

I början av 2017 mötte en hyresgäst den uppsagda mannens sambo misshandlad i trappuppgången, hon var blodig i ansiktet och hade ett jack i näsan.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Några månader senare var det dags igen. Grannen mötte återigen sambon blodig med ett jack och blåmärken i ansiktet.
Polis kom till platsen och tog med sig personen som satt anhållen fram till rättegången då han dömdes till två fall av misshandel av sambon och brott mot knivförbudslagen.

Annons

Stena Fastigheter skriver i ansökan om uppsägning till hyresnämnden att hyresgästerna i fastigheten känner stor oro för det som skett och vill säga upp mannen på grund av den allvarliga störningen som han orsakat.

Hyresnämnden har ännu inte beslutat om personen ska sägas upp.

Annons
Läs ocksåGrannens hundar retade upp hyresgäst – kan vräkas för misshandel av matte
Läs också Störningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i huset Hyresgäst ringde störningsjouren 41 gånger och skrek ”åk hem till Afrika” till grannar – sägs nu upp från lägenhet Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Trakasserad av nazisympatisör - mamman och barnen fick fly sitt hem: "Utbildad att mörda"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.