HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Slog sönder tomtar och hotade att döda

Eslöv Hyresgästen i Eslöv skrämmer både grannar och hyresvärden. Mannen ska bland annat ha slagit sönder grannens trädgårdsfigurer och hotat att döda sin värd om inte dörren till tvättstugan öppnades.
Foto: Pixabay
Enligt hyresvärden är det inte bara hyreshuset som har skadats på grund av mannens agerande. Den hotfulla hyresgästen ska även ha skadat grannens trädgårdsfigurer.

Den 40-åriga mannen har bott hos värden i Eslöv i cirka tio år. De senaste åren har mannen hotat både hyresgäster, hyresvärden och anhöriga till värden.

I höstas ska mannen ha slagit sönder sitt toalettfönster eftersom han glömt sina nycklar i sin lägenhet. I samband med händelsen ska mannen ha hotat en granne som upptäckte skadan.

Läs ocksåVräkt efter vanvård i Varberg

Vid ett tidigare tillfälle ska mannen ha tappat bort nyckeln till den gemensamma tvättstugan. Enligt värden hotade då hyresgästen att döda både hyresvärden och hennes son om de inte öppnade dörren.

Utöver hoten anklagar värden sin hyresgäst för att bland annat ha skadat en annan hyresgästs trädgårdsfigurer samt den gemensamma tvättmaskinen. Enligt hyresvärdens skrivelse till hyresnämnden har grannar bevittnat hur mannen hällt vatten i facket för tvättmedel samt haft sönder handtaget på tvättmaskinen.

På grund av störningarna har hyresvärden sagt upp mannens kontrakt. Men eftersom 40-åringen vägrar att flytta har ärendet blivit ett fall för hyresnämnden. I juli möts parterna i nämnden.

Läs ocksåStörde grannarna – sägs upp
Läs också Vädjade om en andra chans men förlorar lägenheten Polis fick rycka ut när hyresgäst tände brasa mitt i natten Skottlossning blev droppen - värden vill riva kontraktet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.