Annons

Staffanstorpshus kräver större hyreshöjning

Staffanstorp ​Staffanstorpshus hyror för 2011 fortfarande inte är klara. I höstas kom beskedet från Staffanstorpshus att de ville höja hyrorna med 3 procent. Nu har de ändrat sig. De vill höja hyrorna med 5,5 procent.

​Får Staffanstorpshus som de vill och höjer hyrorna med 5,5 procent blir det i särklass den högsta höjningen i Hyresgästföreningens region södra Skåne.

Enligt Sten Svensson, förhandlare på Hyresgästföreningen, kommer parterna snart att träffas för att gå igenom Staffanstorpshus yrkande. Enligt Sten Svensson har Staffanstorpshus inte lämnat in något utförligt ekonomiskt underlag. Det är ett skäl till att förhandlingarna inte är klara. Staffanstorphus lämnade in sitt första yrkande i november i fjor.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Hem & Hyra har inte kunnat nå Staffanstorpshus vd för någon kommentar.

Annons
Läs också Medlare ska få fart på hyresförhandlingarna: "Komplicerat" Värd vill höja 10,6 procent – "Folk är oroliga att inte klara det" 15 procent högsta yrkandet hittills i Aros-Gävle – se om din värd är med på listan Hyresvärdar försöker lura sig till hyreshöjning: "Bedrägligt beteende" Nya rekordkravet: Så vill värdarna höja hyrorna - igen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.