HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Svalans Fastigheter bästa värden för andra året i rad

Tierp För andra året i rad har Svalans Fastigheter utsetts till bästa hyresvärden, enligt en medlemsundersökning som Hyresgästföreningen gjort bland 188 hyresvärdar.

Sammanlagt har 28 000 personer som bor i hyresrätt i Gävleborgs och Västmanlands län samt Tierps och Älvkarleby kommuner fått svara på frågor om vad de tycker om sitt boende.

Liksom i fjol hamnar Svalans Fastigheter i Tierp  i topp. Bolaget fick resultatet 92 av 100 i kategorin ”Ditt boende i sammanfattning”, att jämföra med ett snittresultat på 62. På andra plats kommer Sprängberget i Västerås med 91 poäng av 100.
I Tierps kommun var missnöjet störst med Kn Fastigheter KB som har en fastighet i Tierp. Bolaget fick 31 i resultat i kategorin ”Ditt boende i sammanfattning”.

Annons
Läs ocksåIskalla lägenheter – nu bävar hyresgästerna för värdens julledighet

Hela undersökningen ligger ute på hemsidan www.dinvärd.se.

Annons
Läs också Vill inte betala tillbaka överhyror - nu kan värdens hus tvångssäljas Hyresvärdar öppna för bilpooler - men intresset svagt utanför storstäderna Bilpool eller egen bil – så här räknar du på vad som är bäst för dig Nytt sätt att leverera paket – därför testar värden över tusen luckor i 20 bostadsområden

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.