Annons

Svalans Fastigheter bästa värden för andra året i rad

Tierp För andra året i rad har Svalans Fastigheter utsetts till bästa hyresvärden, enligt en medlemsundersökning som Hyresgästföreningen gjort bland 188 hyresvärdar.

Sammanlagt har 28 000 personer som bor i hyresrätt i Gävleborgs och Västmanlands län samt Tierps och Älvkarleby kommuner fått svara på frågor om vad de tycker om sitt boende.

Liksom i fjol hamnar Svalans Fastigheter i Tierp  i topp. Bolaget fick resultatet 92 av 100 i kategorin ”Ditt boende i sammanfattning”, att jämföra med ett snittresultat på 62. På andra plats kommer Sprängberget i Västerås med 91 poäng av 100.
I Tierps kommun var missnöjet störst med Kn Fastigheter KB som har en fastighet i Tierp. Bolaget fick 31 i resultat i kategorin ”Ditt boende i sammanfattning”.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hela undersökningen ligger ute på hemsidan www.dinvärd.se.

Annons
Läs också Kenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgaranti Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt Därför vänds hyrorna upp och ner i unikt höghus: "Skandal" Så lockar hyresvärdar med rabatt på hyran - Alexandra betalar mer än grannen Hyresgästen Leif om höjningen: "Jag klarar det men andra kan få problem"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.