Annons

Svalans Fastigheter bästa värden för andra året i rad

Tierp För andra året i rad har Svalans Fastigheter utsetts till bästa hyresvärden, enligt en medlemsundersökning som Hyresgästföreningen gjort bland 188 hyresvärdar.

Sammanlagt har 28 000 personer som bor i hyresrätt i Gävleborgs och Västmanlands län samt Tierps och Älvkarleby kommuner fått svara på frågor om vad de tycker om sitt boende.

Liksom i fjol hamnar Svalans Fastigheter i Tierp  i topp. Bolaget fick resultatet 92 av 100 i kategorin ”Ditt boende i sammanfattning”, att jämföra med ett snittresultat på 62. På andra plats kommer Sprängberget i Västerås med 91 poäng av 100.
I Tierps kommun var missnöjet störst med Kn Fastigheter KB som har en fastighet i Tierp. Bolaget fick 31 i resultat i kategorin ”Ditt boende i sammanfattning”.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hela undersökningen ligger ute på hemsidan www.dinvärd.se.

Annons
Läs också Här är hyresgästerna övergivna – nu ska kommunen tvinga värden agera: ”Fullständigt oacceptabelt” Huset förfaller när värden är nära konkurs – hyresgäster lever i rädsla och smuts: ”Ingen bryr sig” Familjen var utan vatten i köket i 25 dagar – värden påstår att hyresgästerna har en gömd tvättmaskin Här delar hyresgästerna på allt utom säng – toaletten fick William att tveka Kenth hamnade i hemlösfällan: ”Blir du vräkt är du rökt” – få kommuner ger hyresgaranti

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.