HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Tallnäsdagen firade 28 år – blev hetare än vanligt

Timrå I lördags firades den årliga Tallnäsdagen i Timrå. Liksom vädret var arrangörerna, artisterna och publiken på topp.

Tallnäsdagen arrangerades för 28 året i rad, och det firades som vanligt med gratis show, popcorn och godisregn. I år var till och med hamburgarna gratis.

Ett nytt inslag under årets upplaga var fakiren Khan som både slukade och blåste ”drakeld” medan publiken stod smått chockade och såg på. På scenen kunde man även se Jessica Falk, bandet Jonny Cutz som nu återuppstått, och inte minst Smalare än Thord som hade åkt direkt från en spelning på Berns i Stockholm för att kunna vara med.

Läs ocksåAvbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna"

– Häftigt ändå, de åkte direkt för att spela här på ”lilla Tallnäs”, säger Lillemor Göranson, ordförande i den lokala hyresgästföreningen som också arrangerade dagen. Detta i samarbete med Timråbo, allaktivitetshuset Pangea och Svenska kyrkan.

Även räddningstjänsten och polisen var på plats, och polisbilen var minst sagt populär eftersom barnen fick provsitta den.

Läs också Värdarna ville ha två års retroaktiv hyra - nu är det avgjort: "Jag kan andas ut" Hyreskraven väcker ont blod - men försvaras av värdarna Från 12 procent ner till två – 120 hyreskrav inne, så mycket vill din värd höja Rapport: Bostadsbolagen visar fortsatt god ekonomi: ”Ingen anledning att chockhöja hyror”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.