Annons

Tallnäsdagen firade 28 år – blev hetare än vanligt

Timrå I lördags firades den årliga Tallnäsdagen i Timrå. Liksom vädret var arrangörerna, artisterna och publiken på topp.

Tallnäsdagen arrangerades för 28 året i rad, och det firades som vanligt med gratis show, popcorn och godisregn. I år var till och med hamburgarna gratis.

Ett nytt inslag under årets upplaga var fakiren Khan som både slukade och blåste ”drakeld” medan publiken stod smått chockade och såg på. På scenen kunde man även se Jessica Falk, bandet Jonny Cutz som nu återuppstått, och inte minst Smalare än Thord som hade åkt direkt från en spelning på Berns i Stockholm för att kunna vara med.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Häftigt ändå, de åkte direkt för att spela här på ”lilla Tallnäs”, säger Lillemor Göranson, ordförande i den lokala hyresgästföreningen som också arrangerade dagen. Detta i samarbete med Timråbo, allaktivitetshuset Pangea och Svenska kyrkan.

Även räddningstjänsten och polisen var på plats, och polisbilen var minst sagt populär eftersom barnen fick provsitta den.

Annons
Läs också Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.