Annons

Terje Gunnarson omvald som ordförande

Stockholm Vid lördagens årsmöte i Hyresgästföreningen region Stockholm valdes Terje Gunnarson till ordförande med röstsiffrorna 117 mot 24.

Årsmötet i Hyresgästföreningen var välbesökt, 146 ledamöter valde ny styrelse, godkände förra årets ekonomi och verksamhet och behandlade motioner.

Valberedningens förslag att välja om Terje Gunnarson som ordförande för två år fastställdes efter sluten omröstning. Utmanaren, Anders Loosme från Södermalm, fick 24 röster jämfört med 117 för Terje Gunnarson.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Självklart är det roligt att bli omvald, säger Terje Gunnarson och pekar på tre stora områden att jobba med under mandatperioden:

– Arbetet med systematisk hyressättning och att få lugn på hyresmarknaden är en viktig fråga som vi kommer att ta på ett extra fullmäktige om en månad. Att ta tillvara kompetensen hos personalen och para ihop med den demokratiska processen bland förtroendevalda fortsätter vi arbeta med. Och dessutom är föryngring och nya tankar avgörande för att utveckla organisationen. Där har styrelsen det yttersta ansvaret för att Hyresgästföreningen alltid återspeglar hyresgästernas krav.

Annons
Läs också Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.