Annons

Trakasserier på Facebook och i trappen kan leda till uppsägning

Malmö Kvinnan har skickat en mängd hånfulla meddelande via Facebook, sms och e-post. Efter en lång rad störningar vill nu hyresvärden vräka kvinnan.
Kvinnan har skickat en lång rad hånfulla och nedlåtande meddelande till sina grannar på Facebook och via e-post och sms.
Foto: Anders Paulsson/montage
Kvinnan har skickat en lång rad hånfulla och nedlåtande meddelande till sina grannar på Facebook och via e-post och sms.

I centrala Malmö riskerar en kvinna att bli vräkt efter att grannar kontaktat hyresvärden med vittnesmål om kvinnans störande beteende. I hyresvärdens ansökan i hyresnämnden presenteras en lång rad hånfulla meddelande som kvinnan ska ha skickat till sina grannar via Facebook, e-post och sms. Kvinnan anklagas också för att ha skrikit mot sina grannar genom sitt fönster och trakasserat boende när de suttit på den gemensamma gården. Hon ska också ha bankat på deras lägenhetsdörrar och ovälkommet besökt boende i deras hem och uppträtt aggressivt.

Trakasserierna har även riktats mot hyresvärdens personal vilka fått en mängd sms och otrevliga e-post skickade till sig. Personal vittnar också om att de tagit emot telefonsamtal från kvinnan när hon varit berusad och vägrat avsluta samtalet. En anställd ska också ha blivit utskälld på plats i fastigheten, kvinnan anklagas dessutom för att ha tagit sig in i en av lägenheterna i fastigheten som för tillfället genomgick en renovering. Väl i lägenheten ska kvinnan ha uppträtt hånfullt och kallat hantverkare i lägenheten för ”polska gästarbetare”. Därtill anklagas kvinnan för att ha urinerat i tvättstugan.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Trots att hyresvärden och grannarna vid upprepade tillfällen uppmanat kvinnan att sluta upp med sitt beteende, så har trakasserierna fortsatt. Hyresvärden menar att störningarna är så grova att kvinnans hyreskontrakt ska upphöra. Hyresnämnden i Malmö kommer inom kort ta upp ärendet.

Annons
Läs också Malen invaderar Julias hem – värden väntar på att den ska försvinna av sig själv Lämnade alla kranar öppna – nu vräks hyresgästen efter flera översvämningar Skrik och hot i brevinkastet kostar mannen 55 000 kronor Trängde sig in hos grannkvinnan – togs i kragen och blev utkastad Tv-tittande kvinna stör grannarnas nattsömn – kan tvingas flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.