Annons

Tranåsbostäder börjar blogga

Tranås För att släppa in hyresgästerna lite ”bakom kulisserna” har Tranåsbostäder startat en blogg. Driftchefen Peter Karlsson ligger bakom.

Den kallas TB-bloggen och är tänkt att vara en mötesplats för dialog med hyresgästerna och andra intresserade. Det hela ska ge en insyn i vad som händer i bolaget.

– Idén kommer sig av att vi av olika anledningar insett att det behövs ett forum där vi kan fördjupa och förklara varför, på ett annat sätt än som går på en hemsida. Genom bloggen kan vi svara på frågor och möta kunderna på ett annat sätt. Vi hoppas att vi ska få in synpunkter och att vi kan förklara varför det ser ut på ett visst sätt så att flera kan läsa om det. Det finns många fördelar med en blogg under förutsättning att den nyttjas på rätt sätt, att det blir balanserat och inte någon pajkastning, berättar Peter Karlsson, pappa till bloggen.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Vi tänker också att allt eftersom våra hyresgäster blir yngre så vill vi kunna möta dem och vem vet, kanske någon vill följa vår blogg. Det här blir ett spännande försök i alla fall.

Annons

På bloggen beskriver Peter Karlsson Tranåsbostäders mål med bloggen. Det är att ge en djupare kunskap och en god bild över och förståelse för Tranåsbostäders verksamhet, förmedla tankar och idéer kring företagets vision, affärsidé och mål samt att beskriva företagets dagliga arbete och tankar om utvecklingen av fastighetsbeståndet och verksamheten.

– Vi har ju precis startat upp och har ännu inte marknadsfört bloggen på något vis och vi sitter just nu och planerar för vad vi ska ta upp, säger Peter Karlsson.

Annons
Läs ocksåHyresgästföreningen protesterar mot Tranåsbostäders inkomstkrav

TB-bloggen hittar du här

Läs också 83-årigt par slängdes ur kön – bostadsbolag DO-anmäls Varsågod! Bästa loppistipsen i Skåne och Halland Ny webbplats för Hyresgästföreningen Hyresgästföreningen sponsrar webbradio

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.