HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ny webbplats för Hyresgästföreningen

Nyheter Besökare erbjuds information på olika språk, och både regioner och föreningar får sina egna sidor kopplade till sajten. Det är några av nyheterna på Hyresgästföreningens nya webbplats.
Snart är det dags att ta farväl av Hyresgästföreningens nuvarande hemsida - och välkomna den nya.

I maj dyker Hyresgästföreningens webbplats upp i ny skrud. I arbetet med att ta fram den nya sajten läggs stort fokus på användarvänlighet; med tydlig struktur, bra sökfunktion och enkel navigering.

– Det kommer också att vara lätt att aktivera sig om man vill bidra i bostadsfrågan. Genom inloggningsläget Mina sidor har vi skapat ett tydligare mervärde för förtroendevalda och medlemmar, säger Minna Rahko som är webbstrateg och struktur- och innehållsansvarig för den nya webbplatsen.

Läs ocksåTrasiga spisar och överhyra – hyresgäster får 8,6 miljoner

Andra nyheter är att både regioner och föreningar kommer kunna ha egna sidor, och att förtroendevalda lätt kan publicera material på föreningssidorna. Dessutom kommer en automatisk översättningsfunktion användas på webbplatsen vilket gör att besökare har möjlighet att få all information på sitt eget språk.

– Den typen av tjänst har utvecklats enormt de senaste åren och i dag är den så bra att att till och med Riksdagen och Stockholms stad har funktionen på sina webbplatser, säger Minna Rahko.

Den första versionen av den nya webbplatsen lanseras den 23 maj, därefter planeras löpande uppföljningar under året.

Läs ocksåPensionär nekas byte trots skyhög hyra
Läs också Många hyror fortfarande inte klara i regionen Hyresvärden tar inget ansvar för usel mobiltäckning – "Folk tror att man ringer från en bunker" Maria Ilves: Jag har ingen aning om vad vi misstänks för

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.