HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Välkommen till nya Hemhyra.se!

Nyheter Sveriges största bostadstidning fyller tvåsiffrigt och firar genom en rejäl ansiktslyftning – och ännu större är förbättringarna under motorhuven.
Redaktionen står i en trappa
Foto: Ciprian Gorga
Hela gänget hälsar dig välkommen till nya Hem & Hyra.

Du kanske aldrig märkte det, men den gamla sajten började bli lite trött och sliten. Vi behövde trimma motorn en aning och anpassa tekniken för våra mobila besökare. Och när vi ändå var i farten passade vi på att drapera Hemhyra.se i lite nya kläder.

Vi hoppas att du kommer trivas på vår nya sajt samt att du har överseende med att tillfälliga tekniska komplikationer kan uppstå.

Läs ocksåAllt färre läser tidning – då fortsätter Hem & Hyra att växa

Ps. Lyssna också efter en duns på hallgolvet. Även papperstidningen har stöpts om och fått ett lite modernare yttre. Innehållet är dock samma högkvalitativa journalistik som tidigare.

Läs också Nya framgångar för Hem & Hyra Hon blev nummer 4 000 att gilla Hem & Hyra på Facebook Hem & Hyra når fler ”Oerhört tacksamma frågor att bevaka”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.