Annons

Vätterhem förereder 75-årsfest

Jönköping I april nästa år fyller Vätterhem 75 år. Först ut i firandet är att bolaget utlyst en fototävling med förhoppning att få in bilder på hyresgäster och boendet genom åren.

Det planeras för en mängd olika festligheter och aktiviteter hos Vätterhem nästa år. Först ut är en fototävling.

– Vi tycker att det vore kul att få in lite trevliga foton. Vi hoppas att bilderna ska kunna bilda underlag för en utställning, en bok och en kalender som ska visa hyresgästerna och Vätterhem genom tiderna, berättar Raymond Paska, marknadschef.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Bilder inom fyra kategorier, alla med anknytning till Vätterhem, efterlyses: människor, fastigheter och arkitektur, boendemiljöer och natur samt en bild med tillhörande berättelse. Varje deltagare får lämna in max fem fotografier per kategori och även godkänna att bilderna får användas av Vätterhem för marknadsföring.

Annons

Den 23 april nästa år är självaste årsdagen då Vätterhem firar 75 år.

– Vi planerar aktiviteter under hela jubileumsåret, helst en jubileumsaktivitet varje månad med tyngd i april. Det blir aktiviteter både för hyresgäster och lägenhetssökande och för alla åldrar, berättar Raymond Paska.

Annons
Läs ocksåHyresvärdar bromsar byggandet - oroas av räntesmäll

Fototävlingen pågår fram till 15 september.

Läs också Spottande hyresgäst blir av med lägenheten Spottar mot personalen och kallar dem "idioter" - nu tvingas hyresgästen flytta Politiker anklagades för svartuthyrning - fick rätt genom 16 år gammalt löfte Vräkningar under pandemin: Hedda plågas av oro för sin familj

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.