HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Vd-byte i Stockholmsbolagen

Stockholm Patrik Emanuelsson blir ny vd på Micasa. Han är i dag vice vd på Svenska Bostäder och efterträder Anders Nordstrand som flyttar till Mimer i Västerås.

Ny vd på bostadsbolaget Micasa, som förvaltar äldre- och omsorgsboende i Stockholm, blir Patrik Emanuelsson. Han är i dag vice vd och förvaltningschef i Svenska Bostäder och börjar på sitt nya jobb den 5 augusti.

– Den stora skillnad är att det är mer nichat mot äldre och omsorgsboende och också studentboende, det blir inte lika brett när det gäller kundkontakterna. Kunderna här är både andra företag och bostadshyresgäster, säger Patrik Emanuelsson.

Läs ocksåHyresgäster får miljonersättning för bullerstörningar

Vad han kommer att få för lön vill han inte berätta, utan hänvisar till sin uppdragsgivare.

Läs också Hyresgästerna i världskända "Sockerbiten" i Björkhagen värnar om sitt hus: "Vi behöver en egen arkitekt" Överenskommelsen klar – hyrorna höjs för 165 000 Stockholmare Efter fem års arbete: Stockholms nya hyresmodell skrotas Elisabeth får tillbaka 27 000 – värden tog betalt två gånger för balkonginglasning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.